05 de febrer, 2009

L'ADÉU A BOBA

ahir al matí, quan estava tant tranquil·lament aquí a la botiga fent els preparatius per rebre les noves col·leccions per aquesta primavera, vaig rebre una trucada desesperançadora...després d'un temps de sospites i d'escoltar rumors no confirmats per ningú, em van comunicar que una de les col·leccions que havia d'arribar en un parell de setmanes no arribarà. I és per això que davant d'aquesta inesperada situació volia informar a totes les meves clientes de que aquest estiu la col·lecció de Boba que tant us havia publicitat no estarà disponible a la botiga per causes alienes a mi. Per mala sort, no la trobareu ni a Mary Popin's bag ni enlloc.

la notícia m'ha estat comunicada per fonts externes a la pròpia marca, però al cap i a la fí, per una font de contacte directa amb Boba, i a la que ha sigut la pròpia empresa la que ha transmès la informació.

fins al moment no he rebut cap tipus de comunicació per part de Boba explicant-me per què no serviràn la col·lecció aquesta pròxima temporada ni probablement tampoc les vinents, ni tampoc per què no han avisat amb temps suficient.

espero que aquesta trucada arribi i no tornar-me a trobar com mitg any enrere quan Confaldasyaloloco va decidir desaparèixer del mapa deixant penjats a tots els seus clients i seguidors.

només se'm planteja una pregunta: tenint en compte que les botigues fem les comandes gairebé un any abans de la data d'entrega, per què no se'ns avisa amb suficient temps com per poder-nos reorganitzar amb altres marques?

mentre espero, us deixo una imatge que crec que defineix bastant bé el que Boba volia transmetre amb el seu estil


d'altra banda, dir-vos que ja estic buscant solucions per aconseguir que seguiu trobant la peça perfecte per totes les ocasions! així que no deixeu de passar a descobrir totes les noves col·leccions!

5 comentaris:

Caterina Pérez ha dit...

Ostres noia! Ànims!

¡QUÉ ARTE! ha dit...

¡Hola! Vengo a anunciaros que la web de de la revista Mía ya forma parte de la gran

familia del handmade en la Red.

http://blogs.miarevista.es/quearte/

A partir de este momento, ¡Qué arte! se convierte en una plataforma para que vosotr@s,

artistas y fans incondicionales de lo hecho a mano, podáis compartir vuestras inquietudes

sobre el mundillo craft.

¡Qué arte! también será un espacio de entrevistas con los creadores, que nos contarán cómo

trabajan, qué materiales usan, dónde encuentran la inspiración… y además nos regalarán

tutoriales exclusivos con los que tod@s aprenderemos a hacer cosas con nuestras propias

manos.

Además, contaremos con creaciones exclusivas para regalar en nuestro blog. ¡Permaneced muy

atent@s porque habrá cosas preciosas!

¡ESPERAMOS VUESTROS COMENTARIOS!

Y SI QUIERES SER ENTREVISTAD@, MÁNDANOS UN TUTORIAL HECHO POR TI MISM@ EN FOTOS, VÍDEO O

TEXTO AL MAIL QUE ENCONTRARÁS EN EL BLOG

Anònim ha dit...

M'he quedat gelada...
Sílvia

MIYANTO ha dit...

Hola! me encanta todo lo que hay en tu tienda!!... te invito a pasar por mi blog, soy diseñadora y hago muchas cositas... espero que les gusten!
Saludos!!

LAURETA* ha dit...

és a dir, donen a entendre que desapareixen??? doncs és una llàstima perquè la col.lecció era preciosa. me la van enviar x mail al queixar-me aquest hivern de que no actualitzessin la pàgina web penjant la col.lecció d' OI(on surtia penjada la co.lecció de PV 08). Potser per això no l'actualitzaven perquè ja veien a venir que anaven malament ...

quina desconsideració per les botigues, b, sort q la de Hoss és absolutament preciosa!!! i la de Chemins i Noa Noa tb estan molt bé

(Laura no he vingut de rebaixes xq estic estalviant xq potser m'independitzo! xo vindré a equipar-me en breu, q d'aquí un ems és el meu cumple!!!)